День села Слоут

25.06.2017 18:34

У суботу, 24 червня, широко відзначили День села у Слоуті.

Вихователі ДНЗ "Волошка" Слоутського НВК зранку розпочали насиченою програмою конкурсів та ігор для маленьких слоутчан. Казкові герої розважали малечу під час театралізованого заходу «Чарівні принцеси». Потому юні жителі села брали участь у різноманітних спортивних конкурсах.

Далі відбулася найприємніша та найзначиміша подія для молоді Слоута – відкриття оновленого парку культури і відпочинку. Тут реконструювали все: плиткою вимостили доріжки, встановили сучасні комфортні лави та ліхтарі, полагодили танцювальний і дитячий майданчики. Родзинкою відновленої території відпочинку став спортивний майданчик з вуличними тренажерами. Така платформа для розвитку фізичної культури стала надзвичайно популярною серед населення: і діти, і дорослі ставали в чергу, щоб випробувати сили на новенькому обладнанні. Зазнало змін і подвір’я будинку культури – замість старого потрісканого асфальту з’явилося нове дорожнє покриття.

Продовжилися святкування урочистостями та концертом у сільському будинку культури. Слова подяки жителям села, впевненості у світлому майбутньому та найкращі побажання прозвучали в привітанні голови громади Надії Артеменко. Староста села Людмила Горобченко, керуюча справами виконкому Березівської сільради Галина Фесенко, директор Центру культури і дозвілля Володимир Цюкало щиро поздоровили слоутчан, побажали всіх гараздів і провели урочисту церемонію нагородження.