Друге місце у Слоутському турнірі

27.06.2016 12:02

У неділю 26 червня 2016 року на пісчаному стадіоні села Слоут відбувся традиційний турнір з пляжного футболу з нагоди свята Дня молоді та пам’яті слоутського  спортсмена Олександра Лисиці. 

Як завжди, з ранку змагалися школярі 2004 року народження. На цей раз у турнірі за Кубок змагались п’ять команд: дві із Слоута, дві з Глухівської ДЮСШ та з селища Шалигине.

З перших ігор почала вигравати перша глухівська команда (виграла 2:0 у другої слоутської команди). Одночасно з великими рахунками вигравали футболісти Слоутського НВК (перша команда) – 6:0 у Глухів-2 та 5:0 у Шалигине.

Вирішальна гра відбулась між Слоут-1 та Глухів-1. З великим рахунком виграли глухівчани і стали переможцями. У першої слоутської команди медалі за ІІ місце, а у другої команди – четверте місце. Керівник секції Олександр Якович Левченко.

Кращими гравцями двох слоутських команд стали воротарі Гриценко Віталій та Ніколаєнко Мирослав.

Нагородження переможців турніру провели директор НВК Андрій Петрович Гриценко, керівник секції НВК О.Левченко та керівник молодіжного фізкультурного фестивалю "Слоутські традиції - ЗДОРОВА МОЛОДЬ Глухівщини!" Вікторія Вікторівна Рухляда. 

Більше ФОТО vk.com/album-57555412_233078079