Маринченко Наталія – переможець Міжнародного мовно-літературного конкурсу

26.04.2014 12:22

Вперше в історії Слоутської школи та, напевно, всього Глухівського району, школяр став переможцем всеукраїнського етапу Міжнародного конкурсу.

Міністерство освіти і науки України 25 квітня 2014 року, своїм наказом № 516 «Про підсумки ІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка» за підписом міністра С.М. Квіта, підвело підсумки ІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Серед сотень переможців дипломом ІІІ степеня буде нагороджена учениця 8-го класу Слоутського НВК МАРИНЧЕНКО НАТАЛІЯ. Її результативно підготувала вчитель української мови і літератури нашого НВК ТАМАРА ІВАНІВНА НЕПОМНЯЩА.

У 8 класі журі визначило 37 призерів: сім – І ступеня, одинадцять – ІІ та дев’ятнадцять – ІІІ. Серед переможців 5-11 класів лише 12 учнів, включаючи нашу Наталія, з Сумської області. Вона єдина з Глухівщини. І місце виборола десятикласниця Глухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 Вікторія Пупкова, по три переможця навчаються у Олександрівській гімназії міста Суми та Великочернеччинській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів, а ще в Конотопі, Ромнах і Сумах.

Слоутська восьмикласниця на рівних змагалась з однолітками з Києва, великих обласних центрів України, гімназій та спеціалізованих шкіл.

Побажаємо і в подальшому успіхів нашій новій зірочці в олімпіадах, конкурсах і в повсякденному навчанні.