Найкращі новорічні класи

24.12.2014 14:39

Вже багато років у Слоутському НВК діти готують свої класні кімнати до нового року. Останнє десятиліття це заняття переросло у справжній конкурс за участю батьків і навіть спонсорів.

Нинішній рік не став виключенням. Його особливість  - це активна участь батьків молодших класів і, від так, краще оформлення кабінетів, де навчаються учні 1-4 класів. Переможцем одноголосно члени жюрі визначили найстарших - четвертокласників (класовод Огієнко Світлана Володимирівна). На ІІ місці - кабінети 2 та 1 класу, а на ІІІ місці - 3 клас. 

До складу жюрі увійшли учні - представники кожного класу, Президент школи Наталія Маринченко, вчителі Альона Олександрівна Алекса, Ірина Олександрівна Тюльпа, практичний психолог Ігор Іванович Колодочка, а також заступник директора з виховної роботи Лариса Миколаївна Левченко та в.о. директора Андрій Петрович Гриценко.   

В номінації "середні класи" справжня боротьба за першість розгорнулась між 6 та 7 класами. Їхні класи були найкращими. Однак перше місце - у старших (класний керівник Лазаренко Віталіна Григорівна), а друге - у шестикласників (Абрамчук Олексій Миколайович). На ІІІ місці - кабінети 8 та 5 класів. 

Серед старшокласників повноцінно підготувались лише девятикласники (класний керівник Шевченко Віктор Миколайович) - які були визнані переможцями.  ІІІ місце розділили між собою учні 10 та 11 класів.