Народний депута Андрій Деркач в НВК

21.04.2017 16:16
У п’ятницю, 21 квітня 2017 року, у рамках робочої поїздки село Слоут відвідав народний депутат України Андрій Деркач. Разом з народним обранцем до села завітали  депутат Сумської обласної ради Олег Бояринцев, голова Глухівської районної державної адміністрації Вікторія Сокол, голова Березівської об’єднаної територіальної громади Надія Артеменко та інші. 
 
Під час візиту напередодні Міжнародного дня Землі та на честь вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни поважні гості спільно з учнями Слоутського НВК висадили дерева і троянди. Молоді ялини ростимуть біля пам’ятника загиблим у роки Великої Вітчизняної війни льотчикам. Кущі прекрасних квітів милуватимуть око на цьогоріч облаштованій клумбі біля місцевого Будинку культури. Загалом дали життя тридцятьом рожевим кущам. Цим «зеленим» заходом поклали початок акції «Подаруй селу троянду». Звертаючись до присутніх, голова Березівської  ОТГ Надія Артеменко закликала всіх створювати красу навколо себе та зробити  Слоут трояндовим селом.
 
Учні НВК тепло зустріли делегацію та подякували гостям за вагому допомогу, надану в ремонті приміщення, та створення прекрасних умов для навчання маленьких жителів села. Талановиті школярі ж віддячили присутнім концертом, а парламентарю подарували оберіг. А. Деркач пообіцяв і надалі підтримувати освітні проекти та обов’язково завітати до Слоута на свято першого дзвоника й узяти участь у відкритті оновленого класу для першачків.
 
Звісно не обійшлося без обговорення нагальних питань життя села, таких, як реконструкція шкільного стадіону і їдальні для вихованців НВК та ряду інших. Високі гості запевнили, що по можливості сприятимуть у вирішенні цих проблем.
Більше  ФОТО: vk.com/album-57555412_243586997
 
Подарунок від народного депутата - ікону Божої Матері «Живоносне джерело», привезену зі святої гори Афон, отримали прихожани храму Різдва Пресвятої Богородиці.У п’ятницю, 21 квітня, у рамках робочої поїздки село Слоут відвідав депутат Верховної Ради України Андрій Деркач. Разом з народним обранцем до села завітали  депутат Сумської обласної ради Олег Бояринцев, голова Глухівської районної держадміністрації Вікторія Сокол, голова Березівської об’єднаної територіальної громади Надія Артеменко та інші. Під час візиту напередодні Міжнародного дня Землі та на честь вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни поважні гості спільно з маленькими слоутчанами висадили дерева і трояни. Молоді ялини ростимуть біля пам’ятника загиблим у роки Великої Вітчизняної війни льотчикам. Кущі прекрасних квітів милуватимуть око на цьогоріч облаштованій клумбі біля місцевого будинку культури. Загалом дали життя тридцятьом рожевим кущам. Цим «зеленим» заходом поклали початок акції «Подаруй селу троянду». Звертаючись до присутніх, голова Березівської  ОТГ Надія Артеменко закликала всіх створювати красу навколо себе та зробити  Слоут трояндовим селом.
 
Тепло зустріли делегацію в Слоутському НВК. Педагогічний колектив щиро подякував гостям за вагому допомогу, надану в ремонті приміщення, та створення прекрасних умов для навчання маленьких жителів села. Талановиті школярі ж віддячили присутнім концертом, а парламентарю подарували оберіг. А. Деркач пообіцяв і надалі підтримувати освітні проекти та обов’язково завітати до Слоута на свято першого дзвоника й узяти участь у відкритті оновленого класу для першачків.
 
Приємно здивувала нардепа місцева амбулаторія, що укомплектована на досить високому рівні. Де медики можуть не тільки надати невідкладну допомогу, а й провести необхідні маніпуляції та фізіотерапевтичні процедури.
 
Звісно не обійшлося без обговорення нагальних питань життя села, таких, як реконструкція шкільного стадіону і їдальні для вихованців НВК та ряду інших. Високі гості запевнили, що по можливості сприятимуть у вирішенні цих проблем.
 
Подарунок від народного депутата - ікону Божої Матері «Живоносне джерело», привезену зі святої гори Афон, отримали прихожани храму Різдва Пресвятої Богородиці.