Наш завуч на обласному заході

19.10.2015 12:30

У четвер 15 жовтня 2015 року на базі Шосткинської гімназії була проведена обласна школа педагогічної майстерності, на яку були запрошені директори, заступники директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів області. Серед учасників також була присутня заступник директора з НВР Слоутського НВК Ірина Олександрівна Тюльпа. 

Перлик Вікторія Володимирівна, старший викладач кафедри державного управління та педагогічного менеджменту, методист по роботі з керівними кадрами Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ознайомила присутніх із сучасними підходами до системи планування роботи навчальних закладів, зупинилась на специфіці планування роботи загальноосвітніх навчальних закладів з урахуванням напрямів його діяльності та профілізації.

Директор Шосткинської гімназії Мороз Юлія Михайлівна продемонструвала майстер-клас «Система планування роботи Шосткинської гімназії в сучасних умовах реформування освітньої галузі», у ході якого учасники заходу були ознайомлені з сучасними підходами до планування роботи загальноосвітнього навчального закладу з використанням елементів інноваційних технологій та з урахуванням специфіки профілізації, на прикладі роботи Шосткинської гімназії. По завершенню роботи обласної школи педагогічної майстерності, її учасники обмінялися думками щодо тематики зустрічі за «круглим столом», отримали та схвалили рекомендації.