Наші вчителі на обласному етапі "Учитель року-2016"

06.01.2016 12:16

 Так, У вівторок 5 січня в Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти проходив очно-заочний етап всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015». Серед 79 учасників в ньому також брали участь і два педагоги Слоутського НВК - Андрій Петрович Гриценко в номінації "Історія" та Віталіна Григорівна Лазаренко - "Англійська мова". 

Після реєстрації учасників, в актовій залі відбулась настановча нарада, що розпочалася з вітання конкурсантів в.о. ректора Сумського ОІППО Ю.О. Нікітіна, після чого проректор І.В. Удовиченко розповіла про особливості очно-заочного етапу та побажала учасникам максимального творчого й професійного саморозкриття, перемоги – найсильнішим.

Очно-заочний етап конкурсу передбачав випробування з фахової майстерності у вигляді письмової роботи, тестування, комп’ютерних вправ; презентацію досвіду та інтернет-ресурсу (сайту чи блогу); співбесіду з питань психології, педагогіки, дидактики, загальної ерудиції учасників з членами журі.

Конкурсні випробування, відповідно до номінацій «англійська мова», «історія», «математика», «захист Вітчизни», відбулись для 68 конкурсантів, що не зважаючи на різдвяні морози, все ж узяли участь у конкурсах професійної майстерності, довівши бажання – перемагати. З поважних причин не з’явились 11 конкурсантів.

Невдовзі журі визначить п’ятірки найсильніших у кожній номінації, що змагатимуться у майбутньому – уже у півфінальному – очному етапі конкурсу, який відбудеться 1-5 лютого 2016 року в Сумському ОІППО.