Перший дзвоник у Слоутському НВК

01.09.2014 15:09

Традиційно, 1 вересня 2014 року в Слоутському НВК було проведено свято "Першого дзвоника".

Всі учні НВК та вчителі, а також батьки та гості зібрались на урочисту лінійку на подвірї біля приміщення школи. Але найбільша увага була приділена до наших першачків. До 1-го класу в 2014 році пішло 10 учнів - 6 дівчаток та 4 хлопчики. 

Ще сьогодні вони були зі своїми мамами і татами, а вже завтра і наступні 4 роки - їх до країни Знань щоденно буде супроводжувати перша вчителька Любов Михайлівна Соломко. Вона на святі звернулась до своїх майбутніх вихованців. А коровай зі словами подяки вручив від батьків Володимир Кулик. 

Одинадцятикласники подали приклад патріотизму та любові до України - всі вони були в укарїнських вишиванках. На правах повноправних господарів вони подарували першачкам ціні подарунки та провели їх на чолі колони центром села. 

Директор НВК Микола Володимирович Шутко  поздоровив учнів та педагогів з початком нового 2013-2014 навчального року та вручив грамоти в номінації "Найрозумніші учні школи" - серед початкових класів Гриценко Віталій, серед середніх - Стеценко Анастасія та серед старших - Осокін Владислав.

Також Похвальні листи за особливі успіхи у навчанні були вручені пяти "відмінникам" Слоутського НВК. Крім того, батьки учнів, що не пропустили жодного навчального дня у минулому році отримали Подяки від адімністрації НВК.

Директор ТОВ "Агрофірма ім. Чапаєва"  Галина Петрівна Шутко поздоровила всіх присутніх зі святом та подарувала учням молодших класів набори розвивальних ігор. 

Також на святі виступили Слоутський сільський голова Галина Василівна Прилуцька

та начальник Пенсійного фонду у м. Глухів та Глухівському районі Світлана Миколаївна  Козубова

Учні, за доброю традицією, вручили своїм педагогам квіти. 

 

Більше ФОТО на сторінці Слоутського НВК: vk.com/album-57555412_201608835