Про Слоутський НВК на семінарі завучів

28.03.2014 14:15

В рамках Місячника педагогічної майстерності 28 березня 2014 р. у Березівському НВК проходив семінар заступників з навчально-виховної роботи. Цей захід був присвячений темі "Інтерактивні технології в навчально-виховній та управлінській діяльності". 

Гостей привітав директор Березівського НВК А.М. Тимощенко, а керувала роботою семінару завідуюча методичним кабінетом районного відділу освіти С.В. Смик. 

З досвіду роботи також виступили деякі заступники директорів навчальних закладів району. Серед них був і наш завуч АНДРІЙ ПЕТРОВИЧ ГРИЦЕНКО. У своєму виступі, який супроводжувався мультимедійною презентацією він виступив з темою "Впровадження інноваційних форм методичної роботи в Слоутському НВК".

Серед іншого А.П.Гриценко розповів своїм колегам про організацію роботи сайту Слоутського НВК та сторінки НВК У соціальних мережах "ВКонтакте" та "Фейсбук". 

Заступники директорів також взяли участь у діловій грі "Цікавинки з методичної скриньки", яку повела заступник директора Березівського НВК Т.О.Вавіло.