Слоутські волейболісти у півфіналі

11.02.2014 18:52

У вівторок 11 лютого в спортивному залі Слоутського НВК проходили районні зональні змагання з волейболу серед юнаків в залік  ХХІІ спортивних ігор школярів.

До зони входять Шалигинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст., Слоутський, Березівський та Шевченківський НВК. Юні волейболісти з останнього не прибули на змагання. Тож  протистояння розгорнулись між трьома командами. Найуспішніше виступили слоутські  старшокласники - вони обіграли обидвох суперників з Берези та Шалигиного з однаковим рахунком 2:0. ТОбто вистачило двох партій, щоб визначити фаворита.

 

Півфінальні змагання будуть проходити у понеділок 17 лютого 2014 р. в спортивних залах Полошківського та Некрасівського НВК. 

Слоутські волейболісти будуть змагатись в І зоні - спортивний зал Некрсівського НВК. Команда Слоутського НВК проведе ігри з однолітками з Сварківського, Некрасівського НВК та Червонянської ЗОШ І-ІІІ ст.
У ІІ зоні (с. Полошки) грати будуть команди Полошківського, Студенецького і Уланівського НВК та Шалигинської ЗОШ І-ІІІ ст.