Слоутська родина - друга у громаді

15.06.2017 18:51

У середу, 14 червня шість родин Березівської громади у складі мами, тата і дитини (учня початкових класів) взяли участь у змаганнях «Тато, мама, я - спортивна сім’я». У рамках оздоровчо-відпочинкової кампанії такий цікавий захід організували відділ освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради та Березівський НВК.

Зробивши веселу розминку, боротьбу за звання найспортивніших розпочали родини Пісоцьких (Березівський НВК), Мовчанів (Іващенківський НВК), Ільченків (Шевченківський НВК), Соболів (Первомайський НВК), Шуліків (Обложківський НВК) та Довгополих (Слоутський НВК). На шляху до перемоги сім’ї доклали максимум зусиль, показали спритність та майстерність у стрибках на скакалці, комбінованій естафеті, стрибках у довжину, «перенесенні сім’ї», боулінгу і перетягуванні канату. Підбадьорливі вигуки та сміх лунали на спортивній арені. І батьки, і діти отримали незабутні враження та масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля у родинному колі.

Родина Довгополих виборола дурег місце. На загадку про чудовий день вони отримали грамоти, пам’ятні подарунки та солодощі.