Слоутські школярі стали призерами Всеукраїнського фестивалю «Золота Антилопа»

21.11.2016 16:30

18-20 листопада 2016 року вихованці трьох гуртків Слоутського НВК взяли участь у Всеукраїнському багатожанровому фестивалі – конкурсі дитячих творчих колективів «Золота Антилопа». Він проходив у Київському національному економічному університеті ім. Вадима Гетьмана в рамках Фестивального Руху «ПОТОКИ ТВОРЧЕСТВА» та під егідою Української федерації танців і Української федерації дитячих творчих колективів.

Учасниками фестивалю були дитячі колективи з різних куточків України, які показали свою майстерність в  таких номінаціях: хореографія, театральний жанр, інструментальний жанр, вокальне (ансамблі, мюзикли, естрадний вокал, окремі виконавці),колективи оригінального жанру (пластичний етюд, акробатика, еквілібрування, художнє та  декоративно-ужиткове мистецтво. Всього на розгляд компетентного журі було представлено 65 номерів.  Фестиваль було розпочато з параду учасників, а потім проходила сама концертна програма.

Учні Слоутського НВК разом зі своїми керівниками гурткової роботи: Оксаною Петрівною Лихошапкою та Юлією Вікторівною Сачко продемонстрували свою творчість в трьох номінаціях: театральний жанр (постановка уривку з казки «Дідова та бабина дочка» на сучасний лад), хореографія (танцювальний колектив «SMILE») та декоративно-ужиткове мистецтво (презентація виробів, що були виготовлені для учасників АТО).  

Також під час проведення фестивалю відбувалися і майстер класи, в яких приймали участь наші учні. Вони виготовляли ляльки-обереги для учасників АТО та вчилися танцювати (чечетка) на великій сцені. Фестиваль тривав з самого ранку і до вечора.

Після виступу всіх колективів відбулося ще й засідання круглого столу з керівниками, під час якого члени журі проаналізували всі виступи та висловили свої побажання для керівників на подальшу їхню роботу.

Як результат плідної роботи, наші учні вибороли три призові місця (у номінації «Театральний жанр» - ІІІ місце, Хореографія - ІІІ місце та декоративно-ужиткове мистецтво ІІ місце (Диплом «Зірка майстерності»).  Крім цього, всі учасники були нагороджені ще й дипломами та отримали на згадку іменний календар.