Тренінг молодого педагога

23.02.2016 15:25

22 лютого 2016 року на базі Соснівського НВК відбувся районний семінар вчителів української мови та літератури з проблеми «Професійно- особистісний розвиток словесника в умовах реалізації нових державних стандартів» .

Словесники району взяли участі у тренінзі «Мотивація навчальної діяльності учнів на уроках української мови та літератури», який провела вчитель Слоутського НВК Оксана Петрівна. 

Учасники семінару оглянули виставку творчих робіт учнів- учасників гуртка «Чарівна голка», керівником якого є вчитель української мови та літератури Кривенко М.О.; переглянули урок української літератури в 5 класі із теми « О.Олесь «Ярослав Мудрий» ( з книги «Княжа Україна»)», який підготувала вчитель вищої кваліфікаційної категорії Власенко О.В.
Учителді району ознайомилися з роботою кабінету української мови та літератури навчально-виховного закладу. Керівник шкільного методичного об’єднання Власенко О.В. провела майстер-клас з проблеми « Шляхи впровадження інтерактивної технології кооперативного навчання».