Турнір на честь вчителя в День фізкультурника

10.09.2017 08:32

У суботу, 9 вересня 2017 року на День фізичної культури і спорту, на території спортивного комплексу Слоутського НВК проходили змагання на честь педагога і відомого спортсмена Олександра Яковича Левченка. 

Під час урочистого відкриття з вітальним словом виступили староста села Слоут Людмила Горобченко та директор НВК Андрій Гриценко. Присутні на заході вдова, брат і друзі видатного спортсмена-земляка поділилися спогадами про Олександра Яковича та подякували організаторам за свято.

Також під час урочистостей головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради Ліана Мирошниченко вручила грамоти за вагомий внесок у розвиток фізкультури та спорту вчителю фізичної культури Первомайського НВК Івану Гришину, тренеру з футболу Слоутського НВК Володимиру Вертієвцю, ветерану спорту с. Слоут Віктору Туру.


Продовжився день змаганнями з міні-футболу. Серед чотирьох команд ветеранів перемогу вибороли спортсмени з с. Шевченкове. У молодіжному міні-футболі кращими стали слоутчани. Першість серед юнаків 2003 р. н. та молодших виборола збірна Березівського НВК.


Помірялися силами й волейболісти. У результаті проведених поєдинків спортсменки команди Шевченкове тричі здолали суперниць зі Слоута і отримали перше місце. Серед чоловічих команд на волейбольному майданчику найсильнішою виявилася збірна Слоута. Дещо поступилися їм спортсмени із Сум (команда Райффайзен Банк Аваль).
Всі переможці і призери змагань отримали нагороди відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради.