Участь в семінарі вчителів історії

15.02.2016 15:10

Проблемі формування предметних компетентностей та розвитку творчого потенціалу учнів на уроках історії та суспільних дисциплін був присвячений теоретико-практичний семінар учителів історії та суспільних дисциплін району, який відбувся 15 лютого 2016 року на базі Червонянської ЗОШ І-ІІІ ст. 

На ньому виступив із презентацією свого досвіду вчитель історії Слоутського НВК Андрій Петрович Гриценко. Також він поділився з колегами досвідом участі в ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2016" в номінації "Історія". 

Вчитель вищої категорії Червонянської ЗОШ  Давиденко О.А. під час проведення педагогічної студії , бінарного уроку з всесвітньої історії та зарубіжної літератури ( вчитель Чмирькова Г.М.) на тему « Мистецтво Високого відродження в Італії. Північне Відродження. Злет людського духу в літературі відродження». ( 8 клас) , позакласного заходу з правової тематики « Квест-шоу « На терезах Феміди» продемонструвала свої досягнення у вирішенні даної проблеми. 

Крім того,вчителі району мали змогу обмінятися думками щодо використання інноваційних форм і методів роботи в ході круглого столу з проблеми « Упровадження інноваційних технологій на уроках історії та суспільних дисциплін при формуванні в учнів предметних компетентностей». 

рограмою семінару передбачені питання щодо особливості проведення ДПА,ЗНО у 2016 році, практичних занять на уроках історії (6,7 клас) тощо. При підведенні підсумків учасники семінару відмітили актуальність тематики, змістовність заходів, творчість колективу та учнів школи.