Успіх на обласному фестивалі «Веселка творчості»

28.04.2017 16:28

27 квітня 2017 року в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбувся обласний фестиваль «Веселка творчості». У цьому заході взяли участь 50 юних майстринь вишивки позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів Сумської області. Вихованці гуртків змагались в чотирьох номінаціях «Український рушник», «Українська сорочка», «Побутові речі» та «Оригінальний жанр». Також у рамках фестивалю відбулися ще й творчі майстерні та авторські виставки.

Учасники фестивалю продемонструвала близько 350 своїх творчих наробок, вишитих виробів, в яких було відтворено колорит рідного краю. Крім цього, ще проведено і майстер класи, круглий стіл за участю керівників гуртків та членів журі. Учасники заходу обмінювалися досвідом та активно спілкувалися.

За результатами фестивалю учениця 5-го класу Слоутського НВК Пата Діана (керівник Оксана Петрівна Лихошапка) в номінації «Український рушник» виборола ІІІ місце. Журі відзначило її високий рівень виконавської майстерності у віковій категорі 7-11 років.

Незабаром вихованці гуртка «Оберіг» під керівництвом О.П.Лихошапки продемонструють свої творчі наробки на Х Міжнародному фестивалі «Смарагдові витоки», що буде проходити з 19 по 21 травня в м.Мукачево. Тож побажаємо вихованцям нових творчих звершень.