Випуск - 2015 : учні пішли в доросле життя

01.06.2015 10:56

У неділю 31 травня випускники 2015 року були в центрі уваги. Вони пройшли центром села разом із своїми меншими колегами - четвертокласниками (випускниками початкової школи). Так співпало, що першою вчтелькою обох класів була в свій час Огієнко Світлана Володимирівна. Вона й очолила своїх менших вихованців, які несли центром села український прапор.   


Основні урочистості за доброю радицією пройшли у приміщенні Будинку культури. На сцені постали десять випускників - 2015: пять хлопців і дівчат. 

Вони отримали з рук директора НВК Андрія Петровича Гриценка атестати про повну загальну середню освіту, а більшість учнів також ще й Грамоти та Подяки. 

Начальник відділу освіти Глухівської РДА Наталія Миколаївна Волончук вручила срібну медаль одному з кращих учнів в історії школи ОСОКІНУ Владиславу. 

Також вітали винуватців свята Слоутський сільський голова Галина Василівна Прилуцька, директор ТОВ "АФ ім. Чапаєва" Галина Петрівна Шутко, класний керівник Галина Миколаївна Костюченко, а від батьків - Галина Михайлівна Осокіна та майбутні випсукники - десятикласники та першачки. Ну і, звичайно, ж найкращі номери художньої самодіяльності. Свято закінчилось феєрверком, подароване АФ ім. Чапаєва.  

 

Більше ФОТО vk.com/album-57555412_216169945