Бібліотечний урок слоутських школярів у Глухові

07.11.2015 12:55

В середу, 4 листопада 2015 року в рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек «Виховуємо патріота, громадянина!», та з метою підвищення інтересу дітей до читання, прищеплення їх любові до книги, друкованого слова, профілактики комп’ютерної залежності, відбулася екскурсія учнів 3-6 класів до районної дитячої бібліотеки. 

Діти ознайомились з історією створення бібліотеки, становищем  під  час Другої світової війни, були проведені  ознайомчі екскурсії  по бібліотеці, учні відвідали виставки новинок дитячої літератури. Особливу цікавість викликали в дітей конкурси та вікторини на кращого знавця дитячої літератури, кращого читача. 

Серед таких конкурів, що провели працівники бібліотеки, хотілось би відмітити «Читацьке лото», «Чи знаєш ти літературних героїв?», «Продовж прислів’я». Переможцем в номінації «кращий читач» став учень 6 класу Гриценко Віталій. Всі діти отримали від бібліотеки подарунки – по примірнику дитячого журналу. Всі , як дорослі так, і особливо, діти, залишились задоволеними від поїздки.

 

Більше ФОТО vk.com/album-57555412_223111448