Фінальний захід фестивалю «Гармонія руху»

23.11.2015 17:23

У понеділок 23 листопада 2015 р. в ДНЗ "Волошка" Слоутського НВК було проведено фінальний захід фестивалю «Гармонія руху». 

Він проводився з метою збереження та зміцнення здоров’я дітей дошкільного віку, активізації роботи у фізкультурно-оздоровчому напрямі, формування здорового способу життя, валеологічного світогляду, художньо-естетичного розвитку вихованців ДНЗ. У фестивалі взяли участь діти дошкільного віку, педагогічні працівники, батьки.  

Основною метою фестивалю стало стимулювання рухової, музичної, художньо-естетичної діяльності дітей; забезпечення збереження їх фізичного, психічного і духовного здоров’я; формування в дітей емоційно-позитивного ставлення до гри, руху, танців, спортивних ігор та вправ; стимулювання   батьків до оздоровлення дітей, до участі в освітньому процесі дошкільного навчального закладу; удосконалення педагогічної майстерності вихователів старшої групи Наталії Василівни Яводчак і Ольги Василівни Нахабич та музичного керівника ДНЗ Сергія Олександровича Довгополого. 

У рамках проведення фестивалю використано різноманітні форми організації життєдіяльності з дітьми дошкільного віку: музичні, спортивні розваги, спортивні ігри, рухливі ігри, дитячий туризм, прогулянки – подорожі еколого-оздоровчими маршрутами, екскурсії, спортивні, музичні свята,  музично-спортивні свята, Дні здоров’я.

Крім того, перед вихованцями ДНЗ "Волошка" і учнями 1-4 класів та батьками виступили члени фольклорного гуртка НВК (керівник Оксана Петрівна Костюченко). Вони показали уривок вистави "Батькова і материна дочки". 

Так співпало, що в цей день також матеріальна база ДНЗ "Волошка" також поповнилась 5 двоярусними ліжками та постільними комплектами до них. 

 

Більше     ФОТО vk.com/album-57555412_224106617