Гриценко А. П. - переможець конкурсу

12.09.2013 19:27

Учитель історії вищої категорії Слоутського НВК Андрій Петрович Гриценко став переможцем конкурсу міськрайонної газети "Народна трибуна" на кращий друкований матеріал про тих, хто брав участь у визволенні України та Глухівщини від німецько-фашистських загарбників. Як відомо нинішній рік ювілейний - виповнилось 70 років з часу визволення України та нашого краю.

На шпальтах "Народної трибуни" в серпні цього року було опубліковано дві статті А.П.Гриценка: "30 серпня 1943 року: Глухів звільнено" (№ 61) та  "Рецепт життя за Лисицею (до 30-річчя від дня смерті партизанського ватажка Івана Єрофійовича Лисиці)" (№ 63-64).

Конкурс тривав з 27 червня до 31 серпня 2013 р. Згідно з рішенням журі переможцем конкурсу став Андрій Петрович. Лауреатами було визначено оргіназатора та керівника Музею історії євреїв у м. Глухові Михайла Часницького та доцента кафедри історії Глухівського НПУ ім. О.Довженка Валерія Бєлашова.

Нагородження переможців конкурсу проходило в урочистій обстановці в приміщенні Глухівської міської ради. Слова вядчності та Подяки вручив Глухівський міський голова Юрій Бурлака, а також заступник мера Ірина Терещенко