Громадський бюджет (бюджету участі) Березівської ОТГ

26.03.2018 11:30

Шановні жителі Березівської громади!

 

З метою удосконалення діалогу між владою та громадою, забезпечення прав членів Березівської об’єднаної територіальної громади на участь у самоврядуванні через залучення громадськості до розподілу коштів сільського бюджету для вирішення важливих питань соціально-економічного та культурного розвитку в 2018 році вперше в громаді запроваджено громадський бюджет (бюджет участі) Березівської сільської ради.

Ідея громадського бюджетування полягає в активній участі громадян у житті власного населеного пункту шляхом подання ініціативних проектів розвитку населеного пункту, спрямованих на вирішення пріоритетних проблем.

Основні параметри Громадського бюджету (бюджету участі) Березівської ОТГ на 2018 рік

 

Проекти можуть подавати  дієздатні громадяни України віком від                 16 років, що зареєстровані та проживають на території Березівської ОТГ або мають довідку про місце роботи, навчання, служби чи інші документи, що підтверджують їх проживання на території Березівської ОТГ; громадяни, у яких місце народження особи зареєстроване в одному з населених пунктів Березівської ОТГ, що підтверджується паспортом або свідоцтвом про народження.

Прийом проектів здійснюється відповідно до ПОЛОЖЕННЯ
про громадський бюджет (бюджет участі) Березівської сільської ради, затвердженого рішенням сільської ради від 25.01.2018 року № 9.

Проект має бути поданий відповідно до форми з мінімальною кількістю підписів – 10 (окрім автора проекту). Форма проекту в електронній версії доступна за посиланням у рубриці «Архів документів» - «Громадський бюджет» на веб-сайті Березівської громади https://berezivska-gromada.gov.ua/

Проекти подаються в паперовому вигляді до Березівської сільської ради. 

Термін подачі проектів: з 01 до 30 квітня 2018 року включно.

 

За додатковою інформацією звертатись за телефоном: (05444) 2 22 04.

 

Ви власноруч зможете покращити життя в Березівській громаді. Долучайтеся! Чекаємо на Ваші проекти!