Кандидатура Владислава Осокіна занесена до Книги рекордів освіти Глухівщини

12.09.2013 19:26

Сертифікат про занесення кандидатури учня Слоутського НВК Владислава Осокіна до «Книги рекордів освіти Глухівщини».було вручено в урочисту мить на сцені районного Будинку культури. Цю приємну місію під час проведена серпневої конференції освітян виконав голова Глухівської РДА Олексій Ткаченко. 

Нині десятикласник в минулому навчальному році вдруге поспіль став лідером в районі по кількості призових місць на ІІ (районному) етапі Всеукраїнських предметних олімпіад. Із 18 призових місць Слоутського НВК шість виборов Владислав. В 2011/12 навчальному році їх було пять. 

Крім цього в лютому 2013 року В.Осокіну підкорилась також і обласна висота.  Він зайняв третє місце з фізики на ІІІ (обласному) етапі олімпіад. 

Підготував до олімпіади здібного учня вчитель фізики Слоутського НВКВасиль Павлович Козинець. В нашій школі він працює з 2005 року але має великий досвід роботи і здатність до вчительської праці. Вже більше п’яти років вихованці Василя Павловича щороку стабільно займають по два-три призових місця на районному етапі олімпіади з фізики.