Команда олімпіадників НВК - друга в районі

24.12.2013 19:06

В листопаді-грудні 2013 р. проходив ІІ (районний) етап предметних олімпіад.

У 18 олімпіадах взяли участь 46 учнів Слоутського НВК – найбільше по району. 6 учнів стали переможцями та призерами олімпіад. Осокін Владислав (10 кл.) – став рекордсменом району. Він виборов 8 призових місць – І м. – економіка (вчитель Гриценко А.П.), ІІ місця – історія (Гриценко А.П.), географія (Мовчан О. В.), фізика (Козинець В.П.), російська мова (Науменко Г.М.), хімія (Костюченко Г.М.).  ІІІ місця - правознавство (Мовчан О. В.) та інформаційні технології (Абрамчук О.М.). Владислав набрав 140 балів з 300 загальношкільних балів.

Три призових місця виборола восьмикласниця Маринченко Наталія – І і ІІ з конкурсів української мови (вчитель Непомняща Т.І.) та ІІІ місце – з хімії (вч. Костюченко Г.М.). Одне перше з фізичної культури (вч. Шевченко В.М.) та ІІІ м. з економіки (вч. Гриценко А.П.) – в учениці 11 класу Радченко Юлії.

Вдало виступив на районній краєзнавчій конференції «Стежками Глухівщини» семикласник Гриценко Вадим, у нього також ІІІ м. на районному етапі конкурсу-захисту дослідницьких робіт учнів-членів МАН (вч. Гриценко А.П.)

Два призових місця виборола Берегова Анна з 9 класу. Це треті місця з біології (вч. Алекса А.О.) та з правознавства (Мовчан О.В.). Одне призове місце у Левченка Євгена – з інформатики (вч. Абрамчук О.М.)