Кращі учні побували у столиці

22.06.2016 13:48

У вівторок 21 червня 2016 року одинадцять кращих учнів Слоутського НВК, що вибороли призові місця в предметних олімпіадах, мистецьких конкурсах та спортивних змаганнях були нагороджені екскурсійною поїздкою до м. Київ. 

В рамках виконання Програми підтримки дітей та молоді Березівської сільської об’єднаної територіальної громади на 2016 -2020 роки, екскурсія для 56 обдарованих учнів,  була профінансована відділом освіти, молоді Березівської сільської ради.

Діти відвідали освітньо – розважальний комплекс – Океанаріум «Морська казка», де родзинкою експозиції морських акваріумів безумовно став підводний тунель, всередині якого кожен бажаючий міг спостерігати за життям мешканців морських глибин.

Познайомилися з історією пам’ятника Золоті ворота, побували біля пам’ятника засновникам Києва, милувалися Дніпром-Славутою, погуляли Хрещатиком. А наостанок побули у зоологічному парку Києва. Звичайно, всі отримали духовне, естетичне та інформаційне задоволення. Оглядові автобусна та пішохідна екскурсії ознайомили учнів з історією міста. Своєю монументальністю вразив пам’ятник засновникам міста . Також учні побували біля Золотих Воріт,  милувалися золотоверхими банями  соборів. Втомлені, але задоволені поверталися додому, везучи у своєму серці частинку київської краси.