Лариса Миколаївна - на семінарі

10.04.2015 11:18

Заступник директора з виховної роботи НВК Лариса Миколаївна Левчнко взяла активну участь у районному семінарі, що проходив у четвер 9 квітня 2015 року на базі відділу освіти Глухівс ької РДА. 

В нараді  взяли участь начальник відділу освіти Волончук Н.М., головний спеціаліст Назарова І.М., методист районного методичного кабінету Ковтун Т.М. та завідувач районної психолого-медико-педагогічної консультації Ілейко Н.М.

На нараді було обговорено ряд питань, які стосувались проблеми збереження фізичного і психічного здоров’я школярів, розширення районної мережі Шкіл сприяння здоров’ю, впровадження здоров’язберігаючих технологій під час навчально-виховного процесу, в тому числі при викладанні предмету «Основи здоров’я».

Учителі та класні керівники мають проаналізувати стан роботи щодо збереження і зміцнення здоров’я дітей, зокрема, вивчити можливість приєднання до мережі Шкіл сприяння здоров’ю, створення тренінгових кабінетів з основ здоров’я, узагальнення кращого досвіду виховної роботи з цього напрямку тощо.