Малі Олімпійські ігри-2014 в Слоутському НВК

16.09.2014 16:33

На честь відзначення Дня фізичної культури і спорту України в Слоутському НВК традиційно в середині вересня відбулися спортивні змагання. Цьогоріч вони проходили у формі малих Олімпійських ігор.

Учні 5-11 класів спочатку відвідали музей спортивної слави Слоут в  якому провів екскурсію його засновник Олександр Якович ЛЕВЧЕНКО. Потім перед шкільними спортсменами виступили ветерани слоутського спорту Микола Федорович Ващенко, Віктор Михайлович Тур, Олександр Степанович Тур та гість із сусідньої Берези Вячеслав Володимирович Репетун.

Таку зустріч із врученням грамот ветеранам спорту та кращим юним спортсменам організував спеціаліст по роботі з молоддю Слоутської сільської ради Юрій Федорович Костюченко.

Потім проходили змагання в різних видах Малих Олімпійських ігор-2014 - з стрибків у довжину, метанні мячів, підтягуванні та бігу на 60 метрів. 

Змагання проходили у трьох вікових групах: 5-7 класи, 8-9 та 10-11 класи.

 

Переможцями стали наступні учні.

Серед наймолодших учасників із срибків переміг Ніколаєнко Мирослав (6 кл.), з метання - Сорбат Артем (7 кл.), з підтягнування - Паращак Микола (5 кл.), а з бігу на 60 м. - шестикласник Мостіпан Євген.  

Серед дівчат у цій віковій групі без конкуренції виступили Трофименко Дарина. Вона перемогла у стрибках, метанні та бігу. Лише Непомняща Віталіна із 7 класу переомгла у підтягуванні. 

Загалом серед 5-7 класів перемогли шестикласники. На їх рахунку - 5 із 8 перемог. 

У середній віковій групі (8-9 класи) перевагу отримали старші дівчата - Маринченко Наталія (метання і підтягування) та Зборщик Інна (стрибки і біг). Це визвано відстуністю дівчат 7 класу на змаганнях. 


Серед хлопців - лідер Лежавський Сергій (9 клас). Він переміг в стрибках та метанні. Девятикласник Гайдук Павло та восьмикласник Кошевой Ігор розділили перше місце в бігу на 60 метрів. Єфімчук Олександр з 8 класу був кращим у підтягуванні. 

Серед дівчат старших класів всі номінації виграла Погуляка Діана з 11 класу. Серед хлопців також виграли одинадцятикласники - Шакотько Євген у ст рибках і метанні; Андросенко Євген - у підтягуванні та Ніколаєнко Дмитро - в бігу на 60 метрів. 

Поздорловляємо кращих спортсменів Слоутського НВК!

 

БІЛЬШЕ ФОТО на сторінці Слоутського НВК у "ВКонтактє"