Марш миру та концерт до 70-річчя Перемоги!

09.05.2015 10:41

У пятницю 8 травня учні та педагоги Слоутського НВК взяли участь у ряді заходів до Дня памяті та примирення (8 травня), а також Дня Перемоги над нацизмом у Європі.

В цей день також були проведені фінальні змагання ІІ тенісного турніру на честь 70-річчя Перемоги. У молодшій віковій групі (5-7 класи) перемогли:

І місце - Сорбат Артем
ІІ місце - Гриценко Віталій 
ІІІ місце - Ніколаєнко Мирослав



Старша вікова група (8-11 клас)
І місце - Вертієвець Микола
ІІ місце - Ніколаєнко Дмитро
ІІІ місце - Гузенко Сергій 

Ввечері всі учні НВК разом з своїми батьками зібрались традиційно біля приміщення школи. Вони були урочисто одягнені в український одяг із європейською символікою у вигляді квіток маку. 

Потім маршом миру учні та педагоги пройшли центром села до Меморіалу загбилим слотчанам у роки Другої світової війни. До сетл із прізвищами було покладено живі квіти.

В приміщенні сільського Будинку культури директор Андрій Петрович Гриценко та учтель НВК Світлана Дмитрівна Щербакова зачитали прізвища 333 загиблих слоутчан. Після години памяті розпочався святковий концерт. Номери художньої самодіяльності крім аматорів сільської сцени також показували учителі та учні НВК.

У суботу 9 травня учні 5-11 класів за доброю тридицією провели акцію "З добрим ранком, ветеране!". На жаль, вже другий рік у Слоуті немає жодного учасника бойових дій. Однак учні вітають учасників бойових дій на території іноземних держав та з цього року - учасників АТО.