Масові інтерактивні конкурси - 20 листопада

20.11.2014 16:10

У четвер 20 листопада 2014 року у Слоутському НВК було проведено одразу два інтерактивні предметні конкурси:  Міжнародний природничий конкурс "КОЛОСОК" та П’ЯТИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ "ГРИНВІЧ" .

Природничий конкурс у нашому НВК завжди проходить більш масово, ніж інші. Нинішнього року на "Осінній Колосок-2015" зареєструвалось 50 учасників. Це - найбільше серед інших шкіл Глухівського району. Це заслуга шкільного координатора конкурсу - вчителя біології НВК Альони Олександрівни Алекси

Також Слоутський НВК в лідерах серед кількості учасників конкурсу з англійської мови "Гринвіч". Він у нашій школі вже проводиться втретє. Збирає він традиційно 10 учасників. Однак результати, як завжди, гарні - добрі і відмінні. Координує конкурс у школі  - вчитель англійської мови Віталіна Григорівна Лазаренко.

Будемо сподіватись, що і нинішні конкурси увінчаються гарними результатами для школярів Слоутського НВК. Результати, а від так, і нагородження Сертифікатами і призами учасників конкурсів "Колосок" та "Гринвіч"  буде проходити вже наступного 2015 року.

А на початку грудня 2014 року - у Слоутському НВК премєрний конкурс "Кенгурятко" - для наймолодших школярів - любителів математики з 2-6 класів.