На зимових канікулах було цікаво

17.01.2014 19:02

Протягом зимових канікул у нашому НВК організовувалися різноманітні заходи. Яскраво і захоплююче пройшли в школі і дитячому садку новорічні ранки 27 та 30 грудня, вечір, бал-маскарад 28 грудня.  

А вже 30 грудня для десяти юних обдарувань Слоутського НВК та всієї Глухівщини у районному будинку культури було проведено свято, в якому взяли участь народний молодіжний театр «Пілігрим» та студенти Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка.
На канікулах значна увага була приділена фізичному вихованню дітей та пропаганді здорового способу життя. Під час канікул продовжували працювати гуртки, секції дитячо-юнацької школи, спортивний зал.  
Вже після Різдва комунальним закладом «Районний будинок культури» для молоді та школярів 8 січня 2014 року було організувано виїзний концерт аматорських творчих колективів. Слоутські школярі побачили виставу «Капризная принцесса» народного молодіжного театру «Пілігрим».

 

Під час канікул з 25 грудня 2013 року по 11 січня 2014 року учень Слоутського НВК Владислав Осокін, як переможець ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики, оздоровлювався у державному позашкільному дитячому закладі санаторного типу «Ровесник» (м. Суми). З Глухівського району такої честі удостоїлись лише троє - учениця Баницького НВК Яна Гавриленко (переможець міжнародного конкурсу екологічних проектів «INESPO-2013», ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства) та учениця Соснівського НВК Наталія Сапутіна (переможець ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики). 

Отож після гарного відпочинку - до змістовного навчання!

 

Додаткова інформація за посиланням: https://www.gluhivschina.org.ua/?p=1018