Наші на обласному фестивалі "Рівний - рівному"

14.05.2014 19:28

14 травня 2014 року в місті Суми вже традиційно відбувся черговий щорічний, цього разу вже дванадцятий за ліком  з’їзд педагогів-тренерів та підлітків-інструкторів, які працюють за програмою сприяння просвітницькій роботі «Рівний-рівному» серед молоді України щодо  здорового способу життя. 

Глухівський район цього року  представляли практичний психолог Слоутського НВК Колодочка Ігор Іванович, обраний до складу журі, та учень 8 класу Багута Дмитро.

                                   

Проводились різноманітні конкурси та змагання, як інтелектуального характеру, так і на розвиток творчого мислення, креативності, командам потрібно було підготувати презентації та реклами різних модулей програми. І хоча була, звичайно, команда-переможець, без подарунків не залишився ніхто!

 У зльоті взяли участь підлітки-інструктори та тренери програми з 18 районів та міст області (усього 50 осіб). Під час роботи у групах учасники обмінялися досвідом щодо впровадження програми у своїх навчальних закладах, відпрацювали  практичні уміння та навички, визначили перспективи подальшої роботи за програмою. Запам’яталися цікаві презентації тренерів та підлітків за модулями програми «Спілкуємось та діємо», «Твоє життя – твій вибір», «Прояви турботу та обачливість», «Знаємо та реалізуємо свої права», «Моє майбутнє».