Наші одинадцятикласники - учасники "Форуму сільської молоді"

19.02.2014 21:37

У вівторок 19 лютого 2014 року в ошатній залі бібліотеки Глухівського агротехнічного інституту імені С.А. Ковпака СНАУ відбувся ІІ відбірковий тур інтелектуального конкурсу «Форум сільської молоді» для учнів сільських шкіл Глухівщини. Серед  40 випускників навчальних закладів Глухівщини були обрані і 9  учнів 11 класу  Слоутського НВК

 

     Учні-переможці ІІ етапу форуму отримають право взяти участь в ІІІ турі, який відбудеться в квітні на базі Сумського НАУ, а фінал Форуму – нагородження переможців - відбудеться 1 вересня 2014 року під час привітання їх як першокурсників СНАУ.  

До учасників з привітальним словом звернулася начальник відділу освіти Глухівської РДА Волончук Наталія Миколаївна

Представник від СНАУ, доцент кафедри епізоотології та паразитології Ребенко Галина Іванівна, розповіла про переваги представників сільської молоді при вступі до СНАУ за цільовими направленнями та перспективи для переможців інтелектуального конкурсу. 

Про особливості вступної кампанії 2014 року та ступеневу освіту в структурних підрозділах Сумського НАУ проінформував кращих учнів сільських шкіл Глухівщини завідувач підготовчого відділення Глухівського агротехнічного інституту імені С.А. Ковпака СНАУ Журба Сергій Олександрович.