Наш інформатик - на обласному семінарі

23.05.2014 17:47

У четвер 22 травня 2014 р. учитель інформатики Слоутського НВК ОЛЕКСІЙ МИКОЛАЙОВИЧ АБРАМЧУК став учасником  обласного науково-методичного семінару для вчителів Сумської області «Навчання інформатики: професійне зростання та творчий пошук».


Цей захід проходив на базі фізико-математичного факультету СумДПУ ім. А.С. Макаренка. Цього року основними питаннями семінару були аналіз олімпіадних задач з інформатики ІІ та ІІІ турів.      Вчителі мали можливість поспілкуватися, поділитися досвідом участі в олімпіадах, враженнями від проведення таких заходів на різних рівнях – від шкільної олімпіади до Всеукраїнської.

     Родзинкою цього семінару був виступ старшого викладача Інституту інформатики Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова Біляя Ю.П., який дистанційно (з Києва) через засоби інтернет-зв’язку зміг розповісти про методи розв’язування окремих класів олімпіадних задач. 
     Особливо уважно слухали досвідченого учасника олімпіадного руху, учителя інформатики Кролевецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Яценка С.Г., який на вдалих прикладах і зрозумілих поясненнях демонстрував власні досвід і надбання саме у галузі олімпіад з інформатики.