Наш психолог провів тренінг з вчителями району

21.09.2015 16:02

У понеділок 21 вересня на базі Глухівського районного відділу освіти  під керівництвом завідуючої методичним кабінетом Смик Світлани Володимирівни відбувся семінар молодих вчителів української мови та літератури.

 На ньому досвідчені педагоги ділилися своїм досвідом, розглядались питання ведення документації, оцінювання учнів, підвищення професійної майстерності. В семінарі також взяла участь вчитель зарубіжної літератури НВК Оксана Петрівна Лихошапка.  Одним з важливих питань була психологічна просвіта молодих педагогів, зокрема проблема профілактики проявів агресії в учнівському  середовищі. 

Саме цій темі було присвячено заняття з елементами тренінгу «Профілактика агресивної поведінки серед  дітей та підлітків", проведене  практичним психологом Слоутського НВК Колодочкою Ігорем Івановичем.

На занятті  були розглянуті причини виникнення проявів агресії та шляхи її  конструктивного подолання, інформація була закріплена практичними вправами, розв’язанням конкретних ситуацій. Всі учасники заняття залишились задоволені, поділились досідом, краще познайомились один з одним, сподіваюсь, що повернулись додому з приємними враженнями.