Наш завуч з виховної роботи - учасник семінару

17.11.2014 13:56

     14 листопада 2014 року на базі Національного заповідника «Глухів» відбувся районний постійно діючий семінар заступників директорів з виховної роботи «Військово-патріотичне виховання та краєзнавча робота у загальноосвітньому навчальному закладі». В ньому взяла участь заступник директора з виховної роботи Лариса Миколаївна Левченко. 
      Роботу семінару відкрила головний спеціаліст відділу освіти Назарова І.М., яка зупинилась на методичному забезпеченні патріотичного виховання в школі, ознайомила присутніх з результатами відповідного анкетування учнів та педагогів, яке також було проведене у Слоутському НВК практичним психологом Ігорем Івановичем Колодочкою. 

Активну участь у роботі семінару взяли представники Національного заповідника «Глухів». Про виховання почуття патріотизму на прикладах сьогодення розповів завідувач відділу науково-дослідницької роботи Коваленко Ю.О., який представив учасникам заходу відеоряд, присвячений подіям на сході України. Завідувач відділу музейної та науково-фондової діяльності Савицька Л.І. звернула увагу на екскурсійні програми заповідника по м. Глухів та за його межами, які можуть бути проведені для учнів закладів освіти району. У практичній частині заступники директорів відвідали Музей археології, що діє при Національному заповіднику «Глухів». 
При підведенні підсумків засідання учасникам семінару були надані методичні матеріали, пам’ятки «Патріотичне виховання в школі».