Наші допризовники - другі у районі

23.04.2015 11:01
У середу 22 квітня наші старшокласники разом із однолітками з семи шкіл Глухівського району  взяли активну участь у районній спартакіаді серед допризовної молоді. Вона проходила за ініціативи відділу у справах молоді та спорту, відділу освіти райдержадміністрації та Глухівської районної організації товариства сприяння оборони України на спортивному комплексі «Кварцит» в с.Баничі.
 
Юнаки 1998 року народження і молодшого віку змагалися з підтягування на поперечині, метання гранати, бігу на 100 та 3000 метрів, а також зі стрільби з пневматичної зброї, що викликало неабиякий інтерес серед юнаків.
 
У змаганнях з підтягування на перекладині десятикласник Сергій Гузенко, підтягнувшись 20 раз виборов ІІ місце, пропустивши вперед Євгена Плодистого (Шевченківський НВК) - 25 раз.
 
У змаганнях на стометрівці перемогу святкували Дмитро Ніколаєнко (Слоутський НВК) та  Артем Костюченко (Баницький НВК), Євген Плодистий (Шевченківський НВК)  фінішував третім.
 
За результатами змагань у загальнокомандному заліку за результатами трьох кращих спортсменів, переможцями спартакіади стали допризовники Шевченківського НВК (вчитель Ільченко В.І.)., ІІ місце у спортсменів з Слоутського НВК (вчитель Шевченко В.М.) ІІІ місце посіла команда  Шалигинської ЗОШ І(вчитель Бородін О.В.).
 
Переможці та призери змагань у загальнокомандному заліку  нагороджені кубком, цінними подарунками та грамотами відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації. Грамоти  також отримали переможці у кожному з видів змагань. Команди, які посіли призові місця у змаганнях зі стрільби з пневматичної зброї, нагороджені грамотами та грошовими призами Глухівської районної організації ТСОУ.
 
За результатами районної спартакіади кращі спортсмени будуть захищати честь району у обласній спартакіаді серед допризовної молоді  в м.Суми.