Новий навчальний рік розпочався

01.09.2015 12:34

У вівторок 1 вересня 2015 року розпочався новий 2015 - 2016 навчальний рік. В стінах Слоутської школи він прозвучав нині вже в 47-й раз! 

По справжньому першим він був для першокласників. Цьогоріч до школи Слоутського НВК прийшло 13 дітей: 6 хлопчиків та 7 дівчаток. Наступні чотири роки їхї буде вести до країни знань Світлана Володимирівна Огієнко. 

Саме першокласникам було найбільше вітань і подарунків. Розвиваючі ігри подарувала ТОВ "АФ ім. Чапаєва" та одинадцятикласники. Також вітали всіх учнів та вчителів директор НВК Андрій Петрович Гриценко, Слоутський сільський голова Галина Василівна Прилуцька та голова батьківського комітетут НВК Оксана Володимирівна Верьовко. Яка також не залишила наймолодших без подарунків. 

Також виступила перед винуватцями свята та гостями головний спеціаліст відділу освіти Глухівської РДА  Наталія Миколаївна Ілейко. Вона поздоровила учнів та вчителів, а також вручила грамоту за активну участь у Всеукраїнському інтерактиіному конукурсі "Колосок-2015" координатору конкурсу, вчителю біології НВК Альоні Олександрівні Алексі. 

Продовжилось свято багаторічною традицією покладаням квітів до Меморіалу жертв війни в центрі села. 

Перший урок, що провели класні керівники та класоводи був присвячений патріотичному темам.