Новорічні свята у НВК

26.12.2014 20:20

У пятницю 26 грудня 2014 року в останній навчальний день І семестру 2014/2015 навчального року у Слоутському НВК було проведено одразу два свята.

Спочатку відзначили найбільше свято року наймолодші - учні 1-6 класів. До школи завітали казкові герої (Дід Мороз і Снігуронька, два зайчкики, а також Лєший і Баба Яга) - артисти народного театру "Пілігрім" Глухівського районного Будинку культури. Діти водили хороводи, брали участь в конкурсах та веселились до душі. А потім показували власні номери художньої самодільяності.

Ввечері для старших учнів - 7-11 класів було проведено новорічний бал-дискотеку. Організували її учні 11 класу. Кожен клас підготував новорічні номери (танці, гумористичні сценки та пісні). Журі з випускників НВК визначали кращих з найкращих в різних номінаціях. 

Кожен школяр  Слоутського НВК отримав солодкі подарунки: учні 1-4 класів - державні, а старші (з 7 по 11 класи) - 

від ТОВ "АФ ім. Чапаєва". 

Крім того всі класи, що брали участь в конкурсі на кращий новорічний кабінет також були нагороджені солодощами (тортами і рулетами) 

від приватного підприємства "Левченко" 

та спонсорів (приватних підприємців) села Слоут: 

Нестеренко Віталій Анатолійович, 

Сачко Олена Олександрівна, 

Примаков Ігор Володимирович,

Зборщик Олександра Миколаївна, 

Кривонос Олександр Андрійович, 

Жук Сергій Петрович, 

Набойченко Світлана Миколаївна, 

Шповтун Віктор Михайлович, 

Шутко Тетяна Миколаївна

та Фесенко Надія Михайлівна. 

Крім того солодощі підготували учням і члени батьківського комітету НВК (голова О.В. Вєрьовко).  

Тож солодощів вистачило і на відзначення кращих у конкурсі "Новорічних стіннівок". Також кожен, хто брав участь у конкурсах отримував конфети. Не залишились без солодких подарунків і відмінники НВК та призери олімпіад. Крім того солодкі призи отримали практично всі учні, що були визначені кращими в тій чи іншій номінації. Найактивнішим класом було визначено учнів випускного 11 класу. Вони отримали портфель конфет. Кородем новорічного балу став девятикласник Багута Дмитро, а королевою - семикласниця Стеценко Анастасія. 

Адміністрація, учнівський  та педагічний колектив Слоутського НВК висловлює щиру подяку за допомогу в організацію нворічних свят спонсорам. 

 

Більше ФОТО із свята  vk.com/album-57555412_208559764