Осокін Владислав - обласний стипендіат

12.02.2014 12:34

Рішенням голови Сумської обласної державної адміністрації учень 10-го класу Слоутського НВК став стипендіатом голови Сумської ОДА в 2014 році. Вітаємо з такою високою відзнакою. 

Вона беззаперечно заслужена. Владислав вже третій рік підряд стає лідером по кількості зайнятих призових місць в ІІ (районному) етапі Всеукраїнських прежметних олімпіад. Цього року він зайняв 8 призових місць. Також В.Осокін був учасником трьох олімпіад на ІІІ (обласному) етапі - з фізики, економіки та географії. 

З фізики учень Слоутського НВК вже другий рік підряд виборює призові місця. В цьому році лише 3 балів не вистачило Владислава аби зайняти третє місце з економіки. 

Побажаємо здібному учню і подальших перемог!!!

Більше про це gritsenko-andrij-petrovich.webnode.com.ua/news/a45-shkolyar%D1%96v-sumshhini-budut-otrimuvati-stipend%D1%96i-gubernatora/

Урочисте нагородженя буде проходити в кінці лютого в м. Суми

Стипендія голови облдержадміністрації встановлюється учням загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів області в розмірі стипендій, передбачених для студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, які навчаються на «відмінно» і складає 600 гривень щомісячно.

В цьому році було відібрано 80 учнів-кандидатів на отримання стипендії, серед яких є переможці всеукраїнських та міжнародних олімпіад, турнірів, конкурсів і спортивних змагань. За підсумками засідання комісії було визначено 45 переможців, які отримуватимуть стипендію голови облдержадміністрації у 2014 році. 

Додаткова інформація: https://glh.sm.gov.ua/index.php/en/gumanitarna-politika/osvita-i-nauka/991-projshov-ii-etap-vseukrajinskikh-uchnivskikh-olimpiad