Парад вишиванок на честь ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

21.08.2015 10:57

У пятницю 21 серпня 2015 року педагоги та учні Слоутського НВК разом із гостями та батьками взяли участь у ПАРАДІ ВИШИВАНОК, прмисвяченому 24-річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України.

Колона на чолі з прапороносцями та великим полотнищем Державного прапора України  пройшла ходоя з території НВК центральною вулицею села Слоут. В почесній ході крім учнів та вчителів і вихователів НВК також взяли участь перший заступник голови Глухівської РДА Володими Григорович Картавий, Слоутський сільський голова Галина Василівна Прилуцька, представники організація та закладів села Слоут. Крім того на святі були представники Березівської, Іващенківської та Горілівської сільських рад на чолі з сільськими головами.

Біля Будинку культури відбувся захід до Дня Державного прапора України. Перед учасниками заходу виступили учні 4-го класу. Право підняти Державний прапор отримали слоутчанин - учасник АТО  Ігор Васильович Стасюк та донька - учасника АТО, учениця 3-го класу НВК Вікторія Лавренченко. 

Свято закінчилось зведеним концертом аматорів сцени Слоута, Берези, Іващенково та Горілдого в рамках районного фестиваля "Зорі над Клевенню".