Патріотична хода з нагоди Дня Перемоги

09.05.2016 17:40

У неділю 8 травня 2016 року з нагоди Дня памяті і примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Європі учні, вчителі Слоутського НВК, а також батьки, слоутчани - учасники АТО та бойових дій, учасники художньої самодіяльності та всі небайдужі слоутчани і гості села взяли участь у ПАТРІОТИЧНІЙ ХОДІ від будівлі школи до Меморіалу загиблим слоутчанам в роки війни. 

Урочистий мітинг відкрила в.о. старости с. Слоут Людмила Володимирівна Горобченко. Учасників АТО та всіх присутніх привітали зі святом начальник відділу освіти, молоді та спорту Сергій Анатолійович Коломін та секретар Березівської сільської ради Галина Василівна Прилуцька. 

Директор Слоутського  НВК Андрій Петрович Гриценко та спеціаліст загального відділу сільради Оксана Володимирівна Верьовко за традицією, якій вже цьогоріч виповнилось 45 років зачитали імена 333 слоутчан загиблих на фронтах Другої світової війни. 

Свято з нагоди Дня Перемоги завершилось 8 травня великим концертом у приміщенні Слоутського Будинку культури, в якому брали активну учать також і школярі. 

А вранці 9 травня учні Слоутського НВК взяли участь в акції "З добрим ранком, ветеране!"

Більше ФОТО vk.com/album-57555412_231356348