Перемоги на предметних олімпіадах та МАН

10.12.2013 18:05

Попередні два тижні принесли ще три перемоги на ІІ (районному) етапі предметних олімпіад. Вперше після декількох років у Слоутському НВК зявився призер олімпіади з інформатики. Ним став одинадцятикласник Левченко Євген, що виборов третє місце (перший результат). 

Також  третє місце в учениці 9-го класу Берегової Анни з біології. На мингулому тижні на друге місце з російської мови піднявся десятикласник Осокін Владислав. Це вже його пяте призове місце в цьому навчальному році.

Предметні олімпіади виходять на фінішну пряму. Цієї субуоти будуть проходити змагання з інформаційних технологій, а в неділю - з економіки (9-11 кл.). Наступного тижня кращі учні шкіл будуть змагатись з олімпіад (трудове навчання та хімія). Побажаємо успіхів нашим учням.

 

Також призове місце було виборене учнем 7-го класу Гриценко Вадимом на районному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої Академії Наук (МАН) України. Він виступив з роботою "Родина Неплюєвих" в номінації "Історія". 

Наступного тижня (у середу 18 грудня) учні Слоутського НВК також приймуть участь у районній історико-краєзнавчій конференції "Стежками Глухівщини".