Перемоги на районному "Первоцвіті"

08.06.2015 12:38

У Глухівському районному будинку культури у пятницю 5 червня 2015 року відбулося відкриття щорічного фестивалю-конкурсу дитячої творчості «Первоцвіт». Крім вихованців табору НВК в якості глядачів на ньому також були і переможці. 

Учасники-конкурсанти фестивалю-конкурсу представляли свої таланти у декількох номінаціях: «Декоративно-прикладне мистецтво», «Вокал», «Театральне мистецтво», «Хореографія» та у двох вікових категоріях: молодшій і старшій. Переможці, яких визначали по одному у кожній номінації та віковій категорії, були нагороджені дипломами та подарунками.

Так, в номінації "Декоративно-прикладне мистецтво" у молодшій віковій групі переможцем став учень 3-го класу Ярослав Щербаков.

Дитячий танцювальний колектив Слоутського сільського БК (учні НВК) переміг у молодшій віковій категорії в номінації "Хореографія".  

 Усі учасники свята отримали грамоти за участь та солодкі гостинці.

Фестиваль-конкурс дитячої творчості «Первоцвіт» показав, що рідна Глухівщина надзвичайно багата творчими юними даруваннями і талантами. Дорослим лише залишається вчасно їх розкривати і розвивати.