Перспективи створення сучасного стадіону у Слоуті

08.08.2018 15:55

У середу 8 серпня 2018 року у приміщенні Слоутського НВК відбулась зустріч керівництва Федерації Футболу Сумської області з Березівським сільським головю Надією Михайлівною Артменко та керівниками деяких аграрних підприємств Глухівщини.

За ініціативою колишнього директора Слоутської середньої школи Віктора Яковича Левченка голова ГС  «ФЕДЕРАЦІЯ ФУТБОЛУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ» Андрій Вікторович Прохоренко та його заступник Альберт Молгамов розповіли присутнім про досвід реконструкції стадіонів на Сумщині. 

Зокрема, директор ТОВ "Агрозем" Олег Петрович Братущак, сказав, що підтримує всі ці починання, як уродженець Слоута. Також директор ТОВ "Велетень", депутат Сумської обласної ради Надія Олексіївна Вайло говорила про розвиток футболу, про колишню співпрацю з Олександром Яковичем Левченком та бажання продовжувати його справу з реконструкції стадіону. Також присутній директор ТОВ "Голандська аграрна компанія" Дмитро Петрович Шаль, що підтримує розвиток футболу у Березівській ОТГ, запропонував все спочатку спланувати, розробити проект і потім починати роботи. Березівський сільський голова Надія Михайлівна Артеменко також підтримала цю ідею та розповіла про досвід розробки і втілення у життя проектів та отримання грантів.

 
       ГОЛОВА
 
Прохорович Андрій Вікторович