ПІДСУМКИ КОНКУРСУ «ЗА ВІКОНЕЧКОМ РІЗДВО»

02.02.2016 14:23

ПІДСУМКИ КОНКУРСУ «ЗА ВІКОНЕЧКОМ РІЗДВО»

З 7 по 25 січня в Духовно-просвітницькому центрі Глухівського благочиння при Соборі Трьох Анастасій проходила виставка дитячих робіт «За віконечком Різдво». 

Учасниками заходу стали учні загальноосвітніх та недільних  шкіл міста та району, вихованці позашкільних навчальних закладів, а також діти-інваліди міського територіального реабілітаційного центру. На конкурс було представлено 223 роботи, виконані з різних матеріалів та в різних техніках. Вертепи та ангели, ялинки та віночки, виготовлені власноруч, яскраві малюнки,  та ще безліч різних поробок прикрашали виставкову залу. За кожною роботою відчувалося тепло, любов та бажання дітей прославити ім’я  Господа.  Всі роботи були дуже гарні і заслуговували на увагу і тому, журі було важко визначитися. Та все ж таки кращих поміж кращих було обрано.  

Серед них переможцями виявилися і учні Слоутського НВК, які власноруч для виставки зробили 10 виробів!   Вони представили в таких номінаціях: «Кращий малюнок», «Краща ялинкова прикраса», «Кращий віночок», «Краща ялинка». 

За результатами конкурсу, в номінації «Кращий малюнок» визнано роботу Ляшко Ангеліни, а в номінації «Краща ялинкова прикраса» - колектив учнів 5 класу.