Подарунки Альоші Шаріпову - в день його народження

18.04.2014 16:17

«Милосердям зігріті серця»

Під таким гаслом з 18 лютого  по 18 березня 2014 року пройшла районна благодійна акція з метою збору коштів на придбання приладдя та обладнання дітям з обмеженими фізичними та психічними можливостями.

На сьогоднішній день стан здоров’я дітей на території Глухівського району залишається одним з актуальних питань, - розповідає методист з питань психологічної служби методичного кабінету відділу освіти Глухівської РДА Ірина Печена. - Особливу тривогу викликає кількість дітей з обмеженими фізичними та психічними можливостями, на сьогодні таких дітей більше 100. З кожним роком їх кількість постійно зростає.

Учителі та учні загальноосвітніх навчальних закладів з розумінням поставились на заклик допомоги.

Під час проведення благодійної акції у шкільних закладах були організовані благодійні концерти, спортивні змагання, конкурси плакатів, малюнків, виставки-ярмарки тощо.

На зібрані кошти було придбано комп’ютерну техніку та 2 шкільні столи для 2 учнів району, що навчаються у Слоутському та Дунаєцькому навчально-виховних комплексах.

До кінця квітня заплановано підключення придбаної в ході акції комп’ютерну техніку до мережі Інтернет завдяки директору ТОВ «Телерадіокомпанії «Глухів - 500» Якименко Т.В.

Сподіваємось, що районна акція, за підтримки не байдужих людей до чужої біди, проходитиме щороку та подарує радість не одній дитині району з вадами психофізичного розвитку.