Практичний психолог виступив на районному семінарі

05.10.2015 13:48
У пятницю 2 жовтня 2015 р. в приміщенні районного Будинку культури було проведено семінар для прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів та піклувальників. 
Захід відкрив перший заступник голови Глухівської РДА Володимир Григорович Картавий. 
 
Практичний психолог Слоутського навчально-виховного комплексу Ігор Колодочка розповів опікунам, прийомним батькам та батькам-вихователям про необхідність врахування особливостей дітей підліткового віку, з метою попередження суїцидальної поведінки неповнолітніх
 
Також виступили начальник служби у справах дітей Глухівської районної державної адміністрації Наталія Тищенко про засади соціально-правового захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. 
 
Начальник управління соціального захисту населення Глухівської районної державної адміністрації Ольга Дудкіна висвітлила питання про зміни в законодавстві щодо надання пільг окремим категоріям громадян.
 
Директор Глухівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Хроль  інформувала  про надання соціальних послуг та соціальне супроводження прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, сімей опікунів та піклувальників.
 
Завершився семінар обговоренням проблемних питань, напрацюванням спільних шляхів їхнього вирішення.