Районний семінар математиків

20.03.2015 15:25

В Слоутському НВК у пятницю 20 березня 2015 р. було проведено районний семінар вчителів математики «Творче використання різновидів інноваційних методів навчання на уроках математики, умінь їх оптимально реалізовувати на основі сучасних ІКТ».

Вчителів ще в холі школи привітали учні молодших класів, зазначивши, що робота метематиків відповідальна і потрібна. А директор НВК Андрій Петрович ГРиценко презентував роботу навчального закладу з допомогою нашого веб-сайту. 

Потім - знайомство з кабінетами математики НВК. А ізюмінкою семінару став відкритий урок у 6 класі на темк «Розвʼязування рівнянь за допомогою рівнянь», який провела вчитель Світлана Григорівна Нестеренко.

Ще один вчитель математики НВК Максим Юрійович Худан представив досвід своє роботи із створення веб-сайту вчителя математики.

В ході обговорення на семінару також виступили вчитель математики Баницького НВК  О.А. Журавльова  (тема "Технологія концентрованого навчання". Методист районного методичного кабінету Сніжана Павлівна Ричка також розповіла про консультаційний діалог. 

А керівник районного методичного обєднання вчителів математики С.В. Ковальова провела з учителями тренінг «Теорія і практика концентрованого навчання як педагогічної діяльності».