Серед кращих вчителів областІ

06.02.2016 11:22

 

Директор та вчитель історії Слоутського НВК Андрій Гриценко взяв участь у обласному етапі всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2016».

Цілий місяць, з 5 січня по 5 лютого тривав обласний етап всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2016». Перший (очно-заочний) тур з чотирьох освітян Глухівщини подолав лише один – історик зі Слоута А.Гриценко.

До цього в Андрія Петровича вже був досвід участі у подібному змаганні. В 2010 та 2011 роках він двічі ставав лауреатом обласного етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року». Нині ж він був переможцем очно-заочного етапу конкурсу в номінації «Історія». Шість років тому районна атестаційна комісія встановила кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії», ще через два – звання «Старший учитель». В освіті, як ніде, треба постійно бути на вістрі розвитку. Педагогіка і  методика викладання ніколи не стоять на місці. Самоосвіти виявилось замало. Андрій Петрович впроваджує сучасні інтерактивні методи роботи, має результати роботи з обдарованими  та здібними дітьми.

 

Основні ж змагання конкурсу проходили на початку лютого в Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти. Крім представника Глухівщини в номінації «Історія» змагались педагоги з Охтирки, Шостки, Лебедина та обласного центру. За чотири дні кращі вчителі області демонстрували свою майстерність у шести конкурсних видах: презентація домашнього завдання «Світ захоплень», майстер-клас вчителя, презентація власного веб-сайту та ІКТ-гамотність, захист навчального проекту, проведення відкритого уроку та його самоаналіз. Ну, а крім цього спілкування з колегами та членами журі, науковцями, урочисті відкриття та закриття конкурсу.

Більше інформації та ФОТО за посиланням: gritsenko-andrij-petrovich.webnode.com.ua/