Серпнева конференція педагогів громади

30.08.2016 17:41

У вівторок 30 серпня у приміщенні Березівського Будинку культури відбулась серпнева конференція педагогів загальноосвітніх навчальних  закладів Березівської обєднаної територіальної громади. 

Це перший такий захід новоствореної ОТГ. Педагогів привітала Березівський сільський голова Надія Михайлівна Артеменко. Зокрема, вона вручила Грамоти Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації керівнику секції футболу нашого НВК Олександру Яковичу Левченку. 

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради Сергій Анатолійович Коломін підвів підсумки минулого навчального року та накреслив завдання на 2016-2017 навчальний рік. В обговоренні цієї доповіді виступили і представники Слоутського НВК - директор Андрій Петрович Гриценко та педагог-організатор Лариса Миколаївна Левченко. Колегам було представлено досвід роботи опорної школи та система роботи з патріотичного виховання в нашому НВК. 

Грамотою відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради було нагороджено також вчителя хімії НВК Галину Миколаївну Костюченко. 

Після перерви всі вчителі-предметники  поспілкувались на секційних засіданнях щодо оновлених програм та особливостей викладання предметів у новому навчальному році. 

 

Більше ФОТО за посиланням: