Слоутчани виграли у турнірі Братущака

04.02.2018 12:45

У суботу 3 лютого 2018 року в спортивній залі Слоутського НВК відбувся п’ятнадцятий волейбольний турнір пам’яті вчителя фізичної культури Братущака Петра Яковича. На свято були запрошені команди «Колос» (с.Береза), «Мічурінець» (с.Шевченкове), «Рассвет» (с.Полошки), «Авангард» (селище Свеса), «Аваль» (м.Суми) та господарі турніру команда «Чапаєвець» (с.Слоут). 

На урочистому відкриті з вітальним словом до всіх присутніх звернулися - в.о.старости сіл Слоут, Долина Людмила Горобченко, директор Слоутського НВК Андрій Гриценко, ветеран спорту Віктор Тур, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Ліана Мирошниченко та син Петра Яковича – Олег Братущак. Всі згадали теплими, добрими словами вчителя з великої букви, наставника,сильну людину, твердого в своїх переконаннях , Петра Яковича Братущака. Побажали учасникам легкого старту та перемог, миру та злагоди всім присутнім. 

Головний суддя змагань Анатолій Бистрицький ознайомив всіх присутніх із порядком проведення змагань. За регламентом змагань команди - учасники були поділені на дві групи. По коловій системі вони розіграли місця для виходу в фінал. Всі команди продемонстрували належну технічну і тактичну підготовку. 

За бронзу в фінальній частині боролися команди «Рассвет» (с.Полошки) та «Авангард» (селище Свеса) з загальним рахунком 2-1. Перемогу отримала команда «Рассвет». За звання чемпіонів боролися господарі турніру команда «Чапаєвець»(с.Слоут) та сумський «Аваль». Слоутчани при серйозній підтримці вболівальників у цій грі показали справжній бійцівський характер і з рахунком 2 – 0 стали переможцями змагань, тож команда «Аваль» стає срібними призерами змагань. Команда - переможець та призери змагань нагороджені кубком, грамотами та медалями відділу освіти молоді та спорту Березівської сільської ради. 


По завершенню змагань були визначені кращі гравці турніру. Ними стали – Орловський Євген (команда «Колос»с.Береза), Помазан Олександр («Чапаєвець» с.Слоут), Литвиненко Едуард («Мічурінець» с.Шевченкове), Муха Дмитро («Рассвет» с.Полошки), Бруяко Іван («Авангард» сел.Свеса), Аушев Ігор («Аваль» м.Суми). Вони нагороджені грамотами та пам’ятними подарунками. 

Команда «Чапаєвець» отримала в подарунок волейбольні м’ячі від спонсорів турніру - ТОВ «Агрозем» та сина Петра Яковича Братущака Олега Петровича.